Verrassend lekker op de barbecue!

Brochette royal mint lam-merguez

Verrassend lekker op de barbecue!

Recipe QR Code

Ingrediënten

lamsbout, uitgebeend en in stukken
rode ui
mini merguez
halve limoenschijfjes

Ingrediënten voor de mini merguez

1kilogram
lamsvlees, schouder / snijlingen

Bereiding

Recept merguez

1Het lamsvlees in blokjes snijden.
2Het vlees mengen met het kleurbehoudend vloeibaar middel en de fresh paste merguez.
3Het vlees door de 10 mm plaat en vervolgens door de 3 mm plaat malen.
4Afvullen in schapendarmen en worstjes van 5 cm maken.

Samenstelling van de brochette

1De stukken lamsbout met de mint rosemary world grill mengen (60 g/kg vlees).
2Mooie brochettes maken met de ui- en limoenschijfjes, de mini merguez en de stukjes lamsbout.

Tip

Presenteer de brochettes op een mooie, zwarte Germaplex schotel in de toonbank.

Tags

Barbecue Lamsvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!