Een Franse smaak om voor te smelten!

Brie burger

Een Franse smaak om voor te smelten!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
gemalen rundvlees
brie, in plakjes
gerookt spek, in dunne sneetjes (2 per b

Bereiding

1Het gemalen rundvlees mengen met de hamburgermix en de Franse marinade.
2Veka stabil toevoegen en opnieuw grondig mengen voor een optimale binding.
3Het gehakt verdelen in balletjes van circa 50 à 60 g.
4Een balletje gehakt nemen, plat drukken, een plakje brie erbovenop leggen en vervolgens opnieuw een balletje gehakt erop leggen en nadien weer een plakje brie.
5Afvormen met een hamburgerpers naar keuze.
6De zijkant omwikkelen met gerookt spek en de bovenzijde van de burger instrijken met Franse marinade als afwerking.

Tags

Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!