Zacht of pittig jij kiest!

Mosterdsaus

Zacht of pittig jij kiest!

Recipe QR Code

Bereiding

1De fijngesneden sjalot en het teentje look in een scheutje olijfolie fruiten.
2De fond (rund, gevogelte of vis, naargelang het gerecht) toevoegen en laten inkoken.
3De saus zeven en vervolgens de mosterd door de saus roeren.
4De Solo culinair toevoegen en de saus verder laten inkoken.
5De saus proeven en afkruiden met peper, zout en een beetje citroensap.

Tip

Bij varkensvlees of gevogelte kan er ook wat honing en tijm aan de saus worden toegevoegd.

Tags

Vis Gevogelte Rundvlees
Sauzen

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!