Een heerlijke combinatie van zuiderse smaken.

Pearl couscous met kip en chorizo

Een heerlijke combinatie van zuiderse smaken.

10 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

10stuks
kippenfilet +/- 140 g
10stuks
groene sla of verse spinazie
150gram
kikkererwten, uitgelekt (blik)
2stuks
verse chorizoworsten
50gram
kokosolie

Bereiding

1De kippenfilets in gelijke stukken snijden en in kokosolie bakken.
2De chorizoworsten bakken, even laten afkoelen en in schijfjes snijden.
3De groentebouillon oplossen in kokend water en op de pearl couscous gieten. Het deksel erop zetten en 10 minuten zacht laten doorkoken.
4Losroeren met een vork.
5De groene sla of verse spinazie op een bord schikken.
6De pearl couscous, de kikkererwten, de zongedroogde tomatenstrips en de gesneden chorizo mengen en er bovenop leggen.
7De kippenfilet erbij presenteren en afwerken met een lepel pesto verde.

Tags

Zuiders Gevogelte
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!