Pittig en toch fris!

Pastasalade met chorizo en Thousand Islands-dressing

Pittig en toch fris!

10 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

500gram
penne kookstabielKnorr Professional
450gram
groene asperges, fijngesneden
150gram
chorizo, blokjes
400milliliter

Bereiding

1De penne in ruim gezouten water koken zoals aangegeven op de verpakking. Daarna snel afkoelen.
3De groene asperges stomen, kort aanbakken en weer snel afkoelen.
4De afgekoelde pasta mengen met de gare asperges, de chorizoblokjes, de gesneden zongedroogde tomaten en de Thousand Islands dressing.

Tip

Wil je er graag wat beet aan toevoegen? Meng er dan wat kappertjes of fijngehakte groene olijven door.

Tags

Pasta
Maaltijdsalades

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!