Romig en perfect van smaak

Spaghetti carbonara

Romig en perfect van smaak

10 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

10stuks
eigeel
500gram
pancetta of gerookt spek
150gram
Parmezaanse kaas
peper en zout

Bereiding

1De spaghetti al dente koken.
2De pancetta krokant bakken in een pan en de overtollige vetstof verwijderen.
3De eidooiers kloppen in een aparte kom samen met de Solo, Parmezaanse kaas en peper.
4De pasta in de pan met het spek doen en de eidooiers met Solo toevoegen.
5Alles mengen in de pan op een laag vuur zodat het eigeel opwarmt en de saus indikt. De pan niet te veel verwarmen om klontervorming te vermijden.
6Het gerecht op smaak brengen met peper en zout.

Tags

Pasta
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!