Lekker als lunch of aperititiefhapje!

Carpacciowrap

Lekker als lunch of aperititiefhapje!

Recipe QR Code

Ingrediënten

wraps d25cm Corny Bakers
pijnboompitten Qualité d'Or
carpaccio van rund, dun gesneden
rucola
Parmezaanse kaas, in schilfers
100gram
20gram
marinade truffelQualité d'Or

Bereiding

1De pijnboompitten roosteren in een droge pan en laten afkoelen.
2De marinade truffel en de mayonaise super traditioneel mengen.
3Een wrap besmeren met de truffelmayonaise, beleggen met de carpaccio en vervolgens de rucola, de schilfers Parmezaanse kaas, de kerstomaten en de pijnboompitten.
4De wrap oprollen en presenteren in een aangepast bakje.

Tip

Men kan de wrap ook in plakjes snijden om als hapje te serveren.

Tags

Nieuw Rundvlees
Hoofdgerechten Voorgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!