Zomerse combinatie met een zoete honing- en een subtiele mosterdsmaak.

Pastasalade met beenham en honing-mosterd

Zomerse combinatie met een zoete honing- en een subtiele mosterdsmaak.

Recipe QR Code

Ingrediënten

500gram
gekookte beenham
300gram
tomaat
6stuks
hardgekookte eieren
2bundels
waterkers

Bereiding

1De beenham in julienne en de tomaten in brunoise snijden.
2De hardgekookte eieren in vier snijden.
3Alle ingrediënten samenbrengen in een grote mengkom.
4De honing-mosterdvinaigrette over de ingrediënten gieten en alles goed onder elkaar mengen.

Tip

Presenteer in een mooie, zwarte gastroplex 1/4x50mm schaal.
Gebruik alle ingrediënten om de pastasalade te garneren.

Tags

Pasta Varkensvlees
Maaltijdsalades

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!