Hongaars éénpansgerecht.

Hongaarse goulash

Hongaars éénpansgerecht.

4 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
varkensstoofvlees
1liter
water of tafelbier
200gram
sperzieboontjes
100gram
gerookte spek, mager, in blokjes

Bereiding

1Het varkensvlees in stukken snijden en deze marineren met de marifix puszta-goulash.
2Het gemarineerde vlees met een beetje vetstof aanbraden in een braadpan samen met het spek.
3Het geheel afblussen met water of tafelbier en het weer op temperatuur brengen.
4Dit laten garen met het deksel op de pan of in de combisteamer.
5Vervolgens de groenten toevoegen en nog verder laten garen.

Tip

Presenteer de goulash in ons R2C assortiment, gebruiksklaar voor de klanten, zowel in de oven als in de microgolf.

Tags

Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!