Origineel, smaakvol én boterzacht.

Stoofpot van varkenswangen

Origineel, smaakvol én boterzacht.

4 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

60gram
ui, fijngesneden
1kilogram
varkenswangen
330milliliter
Kriekbier 33cl

Bereiding

2De fijngesneden ui goudbruin stoven en de varkenswangen aanbraden in de braadpan.
3De varkenswangen en de ui in een gastronormbak voor de combi-steamer doen.
4Het Kriekbier in de braadpan doen en het aanbaksel losbakken. Vervolgens de marifix Puszta-goulash toevoegen en het omroeren tot een saus.
5De saus over de varkenswangen en de ui in de gastronormbak doen.
6De gastronormbak in de combi-steamer plaatsen en garen op 120 °C gedurende 1 uur en 35 minuten.

Tags

Varkensvlees Stoverij
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!