Alles wat het wildseizoen te bieden heeft in één gerecht.

Wildgoulash Hubertus

Alles wat het wildseizoen te bieden heeft in één gerecht.

4 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
wildstoofvlees, gemengd
675milliliter
ongezouten bouillon
610milliliter
water

Bereiding

1Het vlees in blokjes snijden.
2Het vlees marineren met de maripur wild en dit een nacht laten staan.
3Het vlees bruin bakken in de braadpan of in de combi-steamer.
4De bouillon aan de kook brengen.
5Alle ingrediënten toevoegen en het geheel gedurende 2 uur laten sudderen. Rode wijn toevoegen naar smaak.
6Het geheel door laten garen tot de gewenste gaarheid van het vlees is bereikt.

Tip

Bind de goulash door het bindmiddel voor soepen en sauzen toe te voegen en breng zachtjes aan de kook gedurende enkele minuten.

Tags

Stoverij Wild
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!