Wildspecialiteit met het fijnste vlees.

Hertenstoofpot van de jager

Wildspecialiteit met het fijnste vlees.

4 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
hertenstoofvlees
125gram
champignons en/of oesterzwammen, in blok

Bereiding

1Het hertenstoofvlees in mooie blokjes snijden.
2Het vlees aanbakken in de pan en dan de marifix jäger art toevoegen.
3Het vlees gedurende 45 minuten zachtjes laten koken.
4De champignons en/of de oesterzwammen toevoegen en deze nog een aantal minuten zachtjes laten meekoken.

Tip

Voeg eens braambessen of veenbessenconfituur toe voor een fruitige en zoete variatie in het gerecht.

Tags

Stoverij Wild
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!