Hartverwarmend wildstoofpotje voor koude winteravonden.

Stoofpot Diana met ree

Hartverwarmend wildstoofpotje voor koude winteravonden.

4 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
stoofvlees van ree
100gram
ui, fijngesneden
100gram
spekblokjes
25gram
boter
1liter
water

Bereiding

1Het vlees met de fijngesneden ui, de champignons en het spek in de boter aanbraden.
2De maripur wild mengen met het water en dit toevoegen aan het vlees.
3De stoofpot zachtjes laten koken gedurende 1 uur.

Tip

Gebruik bindmiddel voor soepen en sauzen om de stoofpot tot de gewenste dikte te krijgen. Voeg wat room toe voor een nog fijnere en volle smaak.

Tags

Stoverij Wild
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!