Fris én knapperig.

Witloofsalade

Fris én knapperig.

Recipe QR Code

Ingrediënten

400gram
gruyèrekaas, gemalen
1eetlepel
vleesbouillon pasta Knorr Professional
3kilogram
witloof
150gram
gekookte ham, in fijne reepjes
300gram
2gram
peterseliebladQualité d'Or

Bereiding

1De kaas goed verdelen op een bakplaat, gratineren op 200 °C (tot deze goed gesmolten is) en laten afkoelen zodat de kaas krokant wordt.
2Een bouillon maken met de vleesbouillonpasta, het witloof beetgaar koken en in deze vleesbouillon laten afkoelen.
3Het witloof goed uitknijpen en in fijne reepjes snijden.
4De gegratineerde kaas in stukjes breken (crumble).
5De gekookte ham, het witloof en de kaascrumble mengen met de mayonaise super.
6Garneren met wat kaascrumble en peterselie.

Tags

Varkensvlees
Smeersalades

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!