Pittig gekruide gehaktballetjes.

Chorizogehaktballetjes in Italiaanse saus

Pittig gekruide gehaktballetjes.

10 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
varkensgehakt, ongekruid
250gram
sjalot, fijngesnipperd

Bereiding

1Het vlees door de grove plaat (13 mm) malen en vervolgens 2x door de 3 of 3,5 mm plaat.
2Het varkensgehakt mengen met de mix Spaanse chorizo, de fresh color en het zout.
3Vervolgens de fijngesnipperde sjalot en de veka stabil goed door het deeg mengen.
4Gehaktballetjes van 50 gram maken en deze in de combi-steamer of de kookketel garen.
5De teruggekoelde gehaktballetjes onder de sauce famos Italia mengen.

Tip

Heerlijk in combinatie met aardappelgratin of pasta voor bij uw Italiaans buffet. Presenteer de chorizogehaktballetjes in ons R2C-assortiment, gebruiksklaar voor uw klanten, zowel in de oven als in de microgolf.

Tags

Italiaans
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!