Kruidige rollade met een hint van lavendel.

Lamsgehaktrollade

Kruidige rollade met een hint van lavendel.

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
lamsgehakt
geraspte kaas
plakken Italiaanse ham

Bereiding

1Het lamsgehakt goed mengen met de fresh color.
2Het gehakt eerst door de grove plaat en dan door de 3,5 mm plaat malen.
3Het lamsgehakt goed met het keukenzout en de lamsvleeskruiden mengen.
4De veka stabil toevoegen en het geheel nog eens goed doormengen voor extra binding, zodat de gehaktrollade lekker sappig blijft.
5Het gehakt op een stuk folie leggen en het uitrollen tot een rechthoekige lap.
6Het gehakt beleggen met de geraspte kaas.
7Met behulp van de folie het gehakt oprollen en een stevige rollade vormen.
8De rollade op de plakken Italiaanse ham leggen en de rollade in de ham wikkelen.

Tip

Presenteer als volledig gebraad of in schijven afgewerkt met een bamboo gun shaped en een kerstomaatje, in een R2C schaal.

Tags

Lamsvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!