Heerlijke klassieker op Italiaanse wijze, zowel lekker bij Sint-Jakobsvruchten als bij andere soorten vis.

Witte wijnsaus met geroosterde paprika

Heerlijke klassieker op Italiaanse wijze, zowel lekker bij Sint-Jakobsvruchten als bij andere soorten vis.

10 personen
Recipe QR Code

Bereiding

1De witte wijn, de sjalot, de laurier en de tijm aan de kook brengen en 5 minuten laten doorkoken.
2Het water, de room, de visfumet, de kruidenpuree paprika en de tomatino toevoegen en opnieuw 5 minuten laten doorkoken.
3Binden met de blanke roux.
4Afwerken met de deep smoke.

Tags

Vis Italiaans Zuiders
Sauzen

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!