Kruidige rollade met een hint van gesmoorde uien.

Snackrollade

Kruidige rollade met een hint van gesmoorde uien.

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
gekruid gehakt
1stuk
bladerdeeg (diepvries) Banquet D'or B02
150gram
gekookte ham
150gram
geraspte emmentaler

Bereiding

1Het gekruide gehakt mengen met de veka stabil.
2Het gehakt tot een dikte van ongeveer 1 cm uitsmeren over het bladerdeeg.
3Daarbovenop een plak gekookte ham leggen en bedekken met een laagje geraspte emmentaler.
4Het geheel zeer stevig oprollen en de uiteinden vastkleven door het bladerdeeg nat te maken.
5De rollade volledig met de gesmoorde uien vloeibaar bestrijken en decoreren met de varianta.
6De rollade gedurende 15 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 175 °C bakken.

Tip

Snijd de rollade in schijven en presenteer op een hamburgerbriefje of op een aluminium hamburgerschaaltje.

Tags

Varkensvlees Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!