Lekkere aardappelgratin op Luikse wijze.

Luikse aardappelgratin

Lekkere aardappelgratin op Luikse wijze.

Recipe QR Code

Ingrediënten

500gram
volle melk
600gram
aardappelen in schijfjes
200gram
gerookt spek, fijngesneden
150gram
broccoli, fijngesneden
200gram
geraspte emmentaler

Bereiding

1De room, de volle melk, de mix gratin en de knoflookpeper in een kom mengen met een garde en gedurende 15 minuten laten rusten.
2De aardappelschijfjes mengen met het gerookte spek en de broccoli en dit geheel in een ovenschaal doen.
3De gratinsaus over de aardappelen en broccoli gieten.
4Garneren met de geraspte emmentaler.
5Het geheel opwarmen in een voorverwarmde oven van 160 °C gedurende ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het formaat van de ovenschaal.

Tip

Presenteer in een aluminium R2C schaal.

Tags

Aardappel Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!