Herfst in de oven!

Beenham in honing-mosterdsaus

Herfst in de oven!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
beenham
1liter
water
450gram
krielaardappelen (voorgekookt)

Bereiding

2De beenham portioneren in gelijke stukken van ongeveer 350 gram.
3Een pekel maken van het afgewogen water, de spuitpekelmix vero en het colorozozout.
4De beenhammetjes 10% injecteren met de pekel en 12 uur laten rusten.
5Vervolgens kruiden met de grillkruiden met zout.
6In een ovenschaaltje 150 gram krielaardappelen en 150 gram honing-mosterdsaus verdelen en er een beenhammetje bovenop leggen.
7Presenteren op gewenste wijze en bij verkoop afdekken met aluminiumfolie.

Hulpmiddel

Tip

Lekker met gekookte bietjes en uitgebakken spekjes.

Tags

Aardappel Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!