Zalig lekkere topklassieker met pasta

Scampi curry met penne

Zalig lekkere topklassieker met pasta

Recipe QR Code

Ingrediënten

70stuks
scampi maat 21/24 ontveld en ontdarmd

Voor de saus:

1stuk
rode ajuin, fijn gesnipperd
400gram
courgette, in blokjes
1.6liter
water
20gram
kippenbouillon Honig Professional
50gram
currypasta
2deciliter
60gram
boter-eiersaus Honig Professional
platte peterselie, gehakt

Bereiding

1De penne beetgaar koken in ruim kokend water. Afgieten en mengen met wat olijfolie en wat extra kookvocht. Spoelen hoeft niet.
2Portioneren en daarna regenereren onder stoom of in de saus.
3De olijfolie verwarmen en er de scampi in aanbakken. Op smaak brengen met de Indische marinade.

Voor de saus:

1De olijfolie verwarmen en er de rode ajuin, de courgetteblokjes en de paprikablokjes kort in aanstoven.
2Het water, de bouillon en currypasta toevoegen. Even laten doorkoken en de room toevoegen.
3Opnieuw aan de kook brengen en afwerken met de boter-eiersaus.
4De penne en de scampi eronder mengen en afwerken met de gehakte peterselie.

Tags

Pasta Vis
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!