Suggestie voor een feestelijk aperitiefhapje.

Luxe zalmsalade met verse tartaarsaus

Suggestie voor een feestelijk aperitiefhapje.

Recipe QR Code

Ingrediënten

850gram
zalm (diepvriesmoten)
200gram
gerookte zalm, in snippers
rode ui, fijngesneden

Bereiding

1Water koken met de wurzado groenten erin.
2De zalmmoten toevoegen en 3 minuten laten koken. Vervolgens van het vuur halen, nog 5 minuten laten nagaren en volledig laten afkoelen.
3De verse tartaarsaus mengen met de primerba mierikswortel.
4De gekookte zalm over de saus verkruimelen en afwerken met de snippers gerookte zalm en de rode ui.

Tip

Presenteer in een mooie zwarte melamine schaal in uw toonbank.

Tags

Vis
Maaltijdsalades

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!