Populair bij scampi's, heerlijk bij alle soorten vis en schaaldieren.

Diabolique saus

Populair bij scampi's, heerlijk bij alle soorten vis en schaaldieren.

10 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

100gram
ui, in blokjes
60milliliter
Ricard
500milliliter
water
40milliliter
water

Bereiding

1De phase plus opwarmen en er de uiblokjes in aanstoven.
2De kruidenpuree paprika en curry toevoegen en even laten meestoven.
3Het geheel blussen met de Ricard en de alcohol laten verdampen.
4Het water, de visfumet, de sambal oelek en de tomatino toevoegen en aan de kook brengen.
5De saus binden door het maïszetmeel met water te vermengen en dit al roerend te vermengen met de kokende saus.

Tags

Vis Zuiders
Sauzen

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!