Een originele mousse met een Zuiderse twist!

Mousse van ham of filet d'Anvers met pearl couscous

Een originele mousse met een Zuiderse twist!

10 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

200gram
gerookte ham of filet dAnvers
500milliliter
2stuks
gelatine

Bereiding

1De room inkoken met de kippenbouillongelei en vervolgens de geweekte gelatine toevoegen.
2Het geheel in een blender doen, de gerookte ham of filet d'Anvers toevoegen en gedurende 6 minuten mixen tot een mousse.
3Aperitiefpotjes tot de helft vullen met de mousse en laten opstijven in de frigo.
4De pearl couscous 12 minuten koken, laten afkoelen en vervolgens mengen met de bieslookvinaigrette en de zongedroogde tomaten.
5De pearl couscous verdelen over de potjes met mousse.
6Het hapje afwerken met de pesto verde, enkele snippers gerookte ham of filet d'Anvers en tuinkruiden.

Tip

Ontdek ons assortiment amuseschaaltjes voor het presenteren van al je aperitiefhapes en/of tapasgerechtjes.

Tags

Zuiders Varkensvlees Rundvlees
Hapjes

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!