Heerlijk mals, uitgesproken smaakvol en zeker ook feestelijk!

Lamskroon met groenten en parelcouscous

Heerlijk mals, uitgesproken smaakvol en zeker ook feestelijk!

6 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

2stuks
lamskroon
1stuk
courgette
12stuks
miniwortelen
6stuks
broccolini
1stuk
rode paprika
1stuk
rode ui

Bereiding

1De pasta parels koken in de bouillon zoals aangegeven op de verpakking.
2De courgette en de rode paprika in grove stukken snijden, mengen met 2 eetlepels olijfolie en ze vervolgens grillen in een grillpan.
3De wortelen en de broccolini reinigen en deze grillen in de grillpan.
4De rode ui pellen, in stukken snijden en deze aanstoven in een pan met olijfolie. Nadien de gegrilde courgette en paprika toevoegen.
5Het geheel mengen met de pasta parels.
6De oven verwarmen op 165 °C.
7Een pan verwarmen met 2 eetlepels olijfolie en de lamskroontjes aan alle zijden mooi bruin bakken.
8De lamskroontjes kruiden met de lamskruiden en nog 10 minuten laten verder garen in de voorverwarmde oven.
9De pasta parels in een bord dresseren en er de gegrilde broccolini en wortelen samen met het lamskroontje op schikken.

Tags

Lamsvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!