Supercombinatie van asperges en zalm.

Aardappelgratin met asperges en zalm

Supercombinatie van asperges en zalm.

Recipe QR Code

Ingrediënten

500gram
halfvolle melk
600gram
aardappelen, in schijfjes
200gram
gerookte zalm
150gram
groene asperges
150gram
geraspte kaas

Bereiding

1De kookroom en de halfvolle melk samenvoegen in een kom.
2De mix gratin en de lak top asperges toevoegen en deze met een garde goed door het koude mengsel roeren, zodat er geen klonters zijn.
3De schijfjes aardappelen, de zalm en de gesneden asperges in een ovenschaal schikken.
4De gratinsaus over de aardappelen, de gerookte zalm en de asperges gieten.
5De gevulde ovenschaal met de geraspte kaas naar keuze garneren.
6De ovenschaal in een op 160 °C voorverwarmde oven plaatsen gedurende ± 30 minuten, naargelang de grootte van de schaal.

Tip

Presenteer de gratin in een aluminium R2C schaal.

Tags

Vis Aardappel
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!