Varkensvlees met de uitgesproken smaak van Dijon mosterd, afgerond met een vleugje bier.

Mignonette mosterd-bier

Varkensvlees met de uitgesproken smaak van Dijon mosterd, afgerond met een vleugje bier.

Recipe QR Code

Bereiding

1Het varkenshaasje dwars in stukken van ca. 3 cm dik snijden.
2De stukken vlees omwikkelen met een lapje spek.
3Het vlees op een spiesje steken.
4De boven- en onderzijde marineren met de Magic mosterd-bier.
5De spiesjes bakken in de pan, in de oven op 170 °C of op de barbecue.

Tags

Barbecue Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!