Kalkoen in een originele wildsaus.

Kalkoenhaasjes met Grand Veneur saus

Kalkoen in een originele wildsaus.

Recipe QR Code

Ingrediënten

5kilogram
kalkoenhaasjes
1kilogram
champignons, gestoofd
500gram
wortelschijfjes, beetgaar
500gram
ui- of sjalotsnippers
1liter
kippenbouillon, keukenwijn of streekbier
of

Bereiding

1De haasjes kruiden met de biefstuk- of de stoofvleeskruiden en de tijm vriesgedroogd.
2Het vlees mooi aankleuren in de boter en de ui- of sjalotsnippers even meestoven.
3De kippenbouillon, de keukenwijn of het streekbier toevoegen en 30 minuten laten sudderen.
4De Grand Veneur saus en Jus kant & klaar toevoegen en nog eens 30 minuten verder laten sudderen.
5De saus tot de gewenste dikte binden en afwerken met de wortelen en champignons.

Tags

Gevogelte Wild
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!