Lekker bij al je winterbuffetten en -gerechten.

Witte pensen met rozijnen

Lekker bij al je winterbuffetten en -gerechten.

Recipe QR Code

Ingrediënten

2liter
melk
3kilogram
mager varkensvlees
4kilogram
keelspek
250milliliter
koffieroom Carnation

Bereiding

1Het paneermeel met de helft van de ijskoude melk mengen.
2Het koude magere vlees en keelspek door de 3 mm plaat draaien.
3De boudin blanc mix onder het gemalen vlees mengen.
4De overschot van de melk krachtig met de koffieroom mengen en vervolgens het paneermeel toevoegen.
5Het geheel nogmaals door de 3 mm plaat draaien.
6De rozijnen onder de massa mengen.
7Afvullen en portioneren in varkensdarm 32/34.
8Garen op 75 °C tot de kern minimaal 69 °C is.
9Onmiddellijk afkoelen in ijskoud water.

Tip

Vervang de rozijnen ook eens door de rum-rozijnen bereid.

Tags

Varkensvlees
Charcuterie

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!