Heerlijk smeuïg en hartig, meer moet dat niet zijn!

Varkenshaasjes met wild-pepersaus

Heerlijk smeuïg en hartig, meer moet dat niet zijn!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
varkenshaasje
220gram
500milliliter
grand-mèresaus Qualité d'Or
1liter

Bereiding

1De varkenshaasjes kruiden met de rosbiefkruiden.
2De varkenshaasjes garen in de combisteamer.
3De grand-mèresaus mengen met de groene peperroomsaus.
4Indien gewenst kunnen hier gevriesdroogde groene peperbolletjes aan toegevoegd worden.
51 liter water aan de kook brengen, van het vuur halen en mengen met de aardappelpureepoeder.
6Indien gewenst kan je nog 50 g boter toevoegen aan de aardappelpuree.
7Presenteren in een alu R2C schaal met handige inzet.

Tip

De wild-pepersaus past ook perfect bij een stoofpot of braadstuk van wild of bij konijn.

Tags

Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!