Lekkere gehaktmengeling, geschikt voor verschillende bereidingen met een pittige Mexicaanse toets!

Mexicaanse hamburger

Lekkere gehaktmengeling, geschikt voor verschillende bereidingen met een pittige Mexicaanse toets!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
varkensgehakt
150gram
paprikamix, in brunoise

Bereiding

1Het vlees met de fresh color mengen en 1 keer door de grove plaat en 1 keer door de 3,5 mm plaat draaien.
2Het varkensgehakt, de hamburgermix Mexicaans en de fijngesneden paprika goed onder elkaar mengen.
3Vervolgens de veka stabil toevoegen voor een extra binding.
4Hamburgers maken in de gewenste vorm.

Hulpmiddel

Tip

Voeg hieraan eventueel nog gemalen emmental of cheddar toe. Deze bereiding kan ook met kippengehakt worden gemaakt. Van deze vulling kan je eventueel worstjes, boomstammetjes, gehaktbrood, opgevulde courgette en opgevulde tomaten maken.

Tags

Barbecue Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!