De ideale balans tussen zoet en hartig

Varkenshaasje met speculaassaus

De ideale balans tussen zoet en hartig

Recipe QR Code

Ingrediënten

varkenshaasje

Voor de puree rozemarijn:

1kilogram
basis aardappelpureezie "feestelijke puree in 3 varianten"

Voor de speculaassaus:

500gram
grand-mèresaus Qualité d'Or
240milliliter
70gram
speculaas, gemalen

Bereiding

Voor de puree rozemarijn:

1De marinade pezo-rozemarijn-peper mengen met de basis aardappelpuree.

Voor de speculaassaus:

1De grand-mèresaus mengen met de demi glace en de gemalen speculaas.
2Het varkenshaasje bakken in de pan.
3Het varkenshaasje dresseren in een alu bakje en de saus erover gieten.

Tags

Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!