Zo maak je deze krokante topper in 1-2-3

Klassieke schnitzel

Zo maak je deze krokante topper in 1-2-3

Recipe QR Code

Bereiding

1Mooie magere varkenslapjes snijden van ongeveer 1,5 cm dikte en deze met de platte kant van een bijl even platkloppen.
2De marinade classic schnitzel mengen met de tumblingmix allround.
3De varkenslapjes mengen met de marinade en bij voorkeur minimaal 6 uur laten rusten.
4De gemarineerde lapjes paneren met een niet gekruid paneermeel naar keuze.

Tip

Paneer ook eens met het braadpaneer krokant Qualité d'Or

Het varkensvlees kan vervangen worden door kalfsvlees, kippenvlees of kalkoenvlees.

Tags

Nieuw Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!