Om duimen en vingers af te likken, zoveel is zeker!

Spareribs in 4 varianten

Om duimen en vingers af te likken, zoveel is zeker!

Recipe QR Code

Ingrediënten

Voor de spareribs:

1kilogram
spareribs

Voor de spareribs appel:

1kilogram
spareribs
100gram
appelsap

Voor de spareribs gourmet:

1kilogram
spareribs

Voor de spareribs America:

1kilogram
spareribs

Bereiding

Voor de spareribs:

1De tumblingmix allround en de spareribkruiden onder elkaar mengen en de spareribs ermee kruiden.
2De spareribs in een vacuümzak doen en 1 nacht in de koeling leggen.
3De spareribs garen in de steamer op 90 °C gedurende 2 uur.

Voor de spareribs appel:

1De spareribs kruiden met de spareribkruiden.
2De tumblingmix allround mengen met het appelsap.
3De spareribs en het appelsap in een vacuümzak doen en 1 nacht in de koeling leggen.
4De spareribs garen in de steamer op 90 °C gedurende 2 uur.

Voor de spareribs gourmet:

1De spareribs kruiden met de spareribkruiden.
2De tumblingmix allround mengen met de marinade gourmet sparerib.
3De spareribs en de marinade in een vacuümzak doen en 1 nacht in de koeling leggen.
4De spareribs garen in de steamer op 90 °C gedurende 2 uur.

Voor de spareribs America:

1De spareribs kruiden met de spareribkruiden.
2De tumblingmix allround mengen met de marinade sparerib America.
3De spareribs en de marinade in een vacuümzak doen en 1 nacht in de koeling leggen.
4De spareribs garen in de steamer op 90 °C gedurende 2 uur.

Tip

De spareribs na het garen inwrijven met piri-piri saus Qualité d’Or en eventueel kort afbakken.

Tags

Nieuw Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!