Past bij alle schotels vis én vlees.

Langkorrelrijst met salie en champignons

Past bij alle schotels vis én vlees.

10 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

400gram
mix woudpaddestoelen, diepvries
200gram
sjalot, fijngesnipperd
15gram
salieblaadjes, fijngesnipperd

Bereiding

1De rijst gaar koken in ruim water met de kippenbouillon en afgieten. Terug afkoelen.
2De phase verwarmen in een grote pan en hierin de champignons met de sjalot aanbakken. Op smaak brengen met de salie, de tijm en de kruidenpuree 3 pepers. Opnieuw afkoelen.
3De afgekoelde rijst en de champignons met elkaar mengen. Eventueel afwerken met nog wat verse blaadjes salie.

Tags

Vegetarisch
Bijgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!