Pittig én romig, een droomcombinatie!

Scampi diabolique

Pittig én romig, een droomcombinatie!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
scampi, gepeld en ontdarmd
400gram
tomaten, in blokjes
100gram
sjalot, fijngesneden
1teentje
knoflook, fijngesneden
geutje cognac (optioneel)

Bereiding

1De tomaten ontpitten en in kleine blokjes snijden.
2De sjalotten en het teentje knoflook fijnsnijden en aanstoven.
3De scampi marineren met de Mexicaanse marinade en kort aanbakken.
4De roze pepersaus mengen met de gestoofde groenten en bij de scampi voegen.
5Even laten koken en op het laatste de tomatenblokjes toevoegen.
6Eventueel een geutje cognac toevoegen en afwerken met de roze peperbessen.

Tip

Presenteer met tagliatelle.

Tags

Vis
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!