Mmm … duik in een oceaan van smaak

Vispannetje in witte wijnsaus

Mmm … duik in een oceaan van smaak

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
vis (zalm, skrei, zeewolf, garnalen)
1liter
witte wijnsaus Qualité d'Or
5gram
bieslookrolletjes Qualité d'Or
15gram
prei gedroogd Qualité d'Or
220gram
gemalen kaas, Emmentaler

Bereiding

1De vis garen in de combi-oven op 120 °C gedurende 10 minuten en laten uitlekken.
2De witte wijnsaus en de bieslookrolletjes koud mengen.
3Eén liter water aan de kook brengen (zonder zout), van het vuur nemen, de aardappelpuree culinair toevoegen en goed mengen.
4Vervolgens de prei toevoegen aan de puree, nog eens goed mengen en in een spuitzak doen.
5De puree tegen de rand van een R2C schaal spuiten, de vis in het midden leggen en overgieten met de witte wijnsaus.
6Het geheel garneren met de gemalen kaas.

Tip

Vervang de vis eens door een mengeling van zeevruchten voor meer variatie.

Tags

Vis
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!