Pure klasse in een verfijnd en licht gerecht

Visterrine in 3 varianten

Pure klasse in een verfijnd en licht gerecht

Recipe QR Code

Ingrediënten

Basis visterrine (3kg):

1.5kilogram
vismengeling (rauw)
360gram
water

Visterrine fijne kruiden:

1kilogram
basis visterrine

Visterrine met citroenpeper:

1kilogram
basis visterrine

Visterrine met dille:

1kilogram
basis visterrine

Bereiding

Basis visterrine:

1De gehaktbereiding compleet mengen met het water.
2De vis fijn cutteren in een robot coupe of dergelijke.
3De vismengeling, de room en de intensado toevoegen en even mee cutteren.

Visterrine fijne kruiden:

1De bieslookrolletjes en de marinade groene kruiden mengen met de basis visterrine.

Visterrine met citroenpeper:

1De deco citroenpeper mengen met de basis visterrine.

Visterrine met dille:

1De dillepuntjes mengen met de basis visterrine.

Voor de afwerking:

1Afvullen in een ingevette bakvorm.
2Afbakken in de combisteamer op 140 °C met 30% vocht, tot kern 72 °C.

Tags

Nieuw Vis

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!