Heerlijke saus bij al uw wildbereidingen.

Geuzesaus met spek

Heerlijke saus bij al uw wildbereidingen.

10 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

150gram
gerookt spek, in reepjes
150gram
ui, in blokjes
500milliliter
geuze
20milliliter
dragonazijn
200milliliter
500milliliter
water

Bereiding

1De spekjes en ui aanstoven in de phase en mooi goudbruin laten kleuren.
2Blussen met de geuze en dragonazijn en voor 1/3de laten inkoken.
3De room, het water, de kalfsfond en de tijm toevoegen en laten opkoken.
4Het geheel met de blanke roux binden.

Tip

Een klassieker, heerlijk bij fazant en ander klein wild.

Tags

Wild
Sauzen

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!